Αναζήτηση

Η εταιρεία μας

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Το  agora-zw  δεν είναι απλά ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Πίσω απ’ αυτό το λογότυπο δραστηριοποιείται από το 1960 μια τρίτης γενιάς οικογενειακή επιχείρηση στη Δυτική Μακεδονία με έδρα την πόλη της Κοζάνης.

Είμαστε μια εταιρεία χονδρικής πώλησης που όλα αυτά τα χρόνια καλύπτουμε τις ανάγκες των καταναλωτών με επώνυμα brands και προϊόντα ποιότητας.  Η έμπνευση για τη δημιουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος προήλθε από την ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου για άμεση και αξιόπιστη εξυπηρέτηση.

Όραμα μας είναι, μέσα από το διαδίκτυο, να φτάσουμε κοντά σε όλο και περισσότερους καταναλωτές  προσφέροντας τα υψηλότερα επίπεδα αγοραστικής εμπειρίας και πληρώντας πάντα τους όρους και τις προϋποθέσεις που ορίζει η νομοθεσία ώστε οι αγορές σας να είναι ασφαλείς και ξεκούραστες.

 Η εμπιστοσύνη των καταναλωτών όλα αυτά τα χρόνια, μας ωθεί στο να βελτιώνουμε διαρκώς το επίπεδο των υπηρεσιών μας και να φέρνουμε κοντά σας τις καλύτερες και πιο συμφέρουσες επιλογές της αγοράς.

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα του agora-zw, γνωρίστε την μεγάλη ποικιλία προϊόντων μας και επωφεληθείτε από τις ασυναγώνιστες προσφορές μας!    


Στοιχεία Επιχείρησης :

Αφοι Εμμανουηλίδη & ΣΙΑ Ο.Ε.

3ο χλμ Κοζάνης- Θεσ/νικης (Περιοχή Κασλά)

Τηλ. Επικοινωνίας & FAX 24610-28092

ΑΦΜ 081885066 - ΔΟΥ Κοζάνης

Αριθμός Καταχώρησης  Γ.Ε.ΜΗ. 121745536000


   agora-zw   -  Το online market που συμφέρει!

Filters
Sort
display
"