Στα προιόντα η φωτογραφία που απεικονίζεται ενδέχεται να έχει μια μικρή διαφορά από το τελικό προϊόν, ανάλογα με την παρτίδα παραλαβής. Η σύσταση, τα χαρακτηριστικά και η ποσότητα του προϊόντος δεν διαφοροποιούνται σε καμία περίπτωση.
Διαθεσιμότητα:
73 σε απόθεμα
Κωδικός προϊόντος(SKU):
401-472
Λεπτά και ελαφριά, τα Spaghettini, χάρη στην εμπειρία της Barilla, κρατούν τέλεια στο βράσιμο: παρέχουν τη σιγουριά στους λάτρεις της λεπτής υφής αυτής της αρχαίας μορφής μακριών ζυμαρικών, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν την απόλαυση των καλών ζυμαρικών al dente.Συνταγή:Spaghettini με κυδώνια, μπρόκολο, ρόκα και ντοματίνια Πρόκειται για μία συνταγή στην οποία οι πρωταγωνιστές είναι διαφορετικά υλικά, όπως τα κυδώνια, το μπρόκολο, η ρόκα και οι ντομάτες, των οποίων οι γεύσεις είναι διαφορετικές και εύκολα αναγνωρίσιμες.Υλικά: 350γρSpaghettini 1 κιλό Κυδώνια 200γρ Cimette di broccoli 10 τμχ Ντοματίνια τσέρι 1 φέτα Σκόρδο 4 κουταλιές Eξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο 2κουτάλια Ελιές της Taggia 2 ματσάκια Ρόκα 1/2 ποτήρι Ξηρό λευκό κρασί Αλάτι Πιπέρι. Προετοιμασία:Σε μία κατσαρόλα ζεστάνετε το ελαιόλαδο με μία σκελίδα λιωμένο σκόρδο. Ρίξτε τα κυδώνια, σβήστε τα με λευκό κρασί και βράστε μέχρι που να ανοίξουν. Αφήστε μερικά ολόκληρα και βγάλτε το κέλυφος από τα υπόλοιπα. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι κατά βούληση. Κόψτε τα ντοματίνια στη μέση και αφαιρέστε τους σπόρους. Βράστε τα Spaghettini της Barilla σε άφθονο αλατισμένο νερό, μαζί με τα μπουκετάκια μπρόκολου. Στραγγίξτε μόλις γίνουν al dente και σοτάρετε με τα κυδώνια, τη ρόκα και τα ντοματίνια. Προσθέστε μερικές κουταλιές ψιλοκομμένες ελιές και σερβίρετε.