Follow us!
Στην ελληνική κουζίνα, το μοσχοκάρυδο χρησιμοποιείται κυρίως σε παραδοσιακά γλυκά, αλλά και για να δώσει γεύση στην μπεσαμέλ ή την τυρόπιτα.
Συστατικά:
Μοσχοκάρυδο τριμμένο.
Tai Κερί Citronella Ρεσώ 25τμχ
Ανατολή Κύμινο Τριμμένο 30gr
Ανατολή Μείγμα Για Κοτόπουλο 25gr
Σακούλα Χαλιών 1X45Χ450cm
Logo Κόλλα Gel G Μικρού Μεγέθους Γενικής Χρήσης 10ml
Agfa Μπαταρία Αλκαλική LR06 (AA) Blister 4 Τεμαχίων
Vileda Γάντια Καθαριότητος Small 1Τεμ
Viosarp Σακούλα Αποθήκευσης Ρούχων Πλαστική Αεροστεγής 60X100cm
Viosarp Σακούλα Αποθήκευσης Ρούχων Πλαστική Αεροστεγής 70Χ120cm
Αντικολλητικό Λαδόχαρτο Ψησίματος 18 Φύλλα 42Χ38.5cm
Ανατολή Βανίλια 1.5gr
Ανατολή Κανέλλα Τριμμένη Κεϋλάνης 25gr
Ανατολή Μαστίχα 5gr
Ανατολή Πιπέρι σε Μύλο Μείγμα 4 Πιπέρια 36gr
Ανατολή Πιπέρι Τριμμένο 50gr
Ανατολή Σόδα Διτ/Κη 30gr
Ανατολή Φακ.Ξυνό Κιτρικό 50γρ